A fost prins autorul furtului de la Castelul Corvinilor

Polițiștii hunedoreni au reușit, la data de 05.05.2017, identificarea unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la care au stabilit că ar fi sustras suma de bani rezultată din încasarea taxei de vizitare a castelului Huniazilor, din municipiul Hunedoara.
Suspectul a fost ridicat de polițiști din incinta Spitalului Municipal Hunedoara (secția Ortopedie) și audiat în legătură cu infracțiunea de furt calificat comisă în noaptea de 01/02.05.2017.
În urma probatorului administrat și a efectuării unei percheziții domiciliare la locuința bărbatului, față de acesta a fost luată măsura preventivă a rețineri pentru 24 de ore.
În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.
În acest caz, polițiștii hunedoreni continuă cercetările în vederea
documentării întregii activități infracționale a suspectului și a recuperării prejudiciului.
Vă reamintim faptul că, în dimineața zilei de data 02.05.2017, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către agentul unei firme de pază despre faptul că, în timp ce se afla în serviciul de pază la Castelul Huniazilor, a constatat că persoane necunoscute au pătruns în incinta castelului și, prin spargerea unui geam, au sustras din casa de bilete suma provenită din încasări.
Polițiștii efectuează cercetări în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.