FOST ŞEF AL SRI -TÂRNU IOAN ŞI UN FOST OFIȚER DE LA CRIMĂ ORGANIZATĂ -SCHIAU LIVIU SE LĂUDAU CU SUSȚINERE DE LA BUCUREŞTI PENTRU A-L "RADE" PE BERBECEANU

Circulă un zvon prin Alba Iulia,cică fostul şef al SRI, Târnu Ioan, şi fostul polițist de la Crima Organizată, Schiau Liviu, speriați de apelul de la Înalta Curte de Casație şi Justiție ar vrea să meargă pe la Antena3, cica să spună şi ei lucruri despre Berbeceanu. De precizat că”trezirea” celor doi acum, are valoarea unei cepe degerate. Asta în condițiile în care jurnaliştii alergau dupã ei, sa-si spuna parerea iar cei doi se ascundeau ca iepurii in vizuină. Ideea este că cei doi au fost reținuți de Berbeceanu într-un dosar cu utilaje și tot cei doi, împreună cu restul călăiilor lui Berbeceanu, au purtat o discuție cu o persoană pe care o asigurau că dacă va da declarații împotriva fostului şef al BCCO, procurorul Mureşan, fost şef al DIICOT – ALBA Iulia, abia aşteaptă să-„încalțe” pe Berbeceanu.
Şeful BCCO Alba aflase că o „săgeată” a procurorului Mureşan încerca să-l determine pe un muncitor de la un service auto, să declare împotriva lui Berbeceanu orice, dar musai să fie ceva în urma căruia polițistul să „cadă rău”. Întâlnirea dintre fostul șef SRI, Târnu și comisarul Schiau avea loc în apropiere de locul de muncă al angajatului de la atelierul de reparații auto. Din fișierul video, chiar dacă nu se aude foarte bine, reiese cum cei doi îi spun celui pe care-l presau, că au susținere de sus pentru a-l compromite pe șeful BCCO Alba.
VIDEO: Târnu, Schiau și mecanicul

Târnu şi Schiau procurorul Muresan vrea sa l ‘incaltam’ pe Berbeceanu_HIGH.mp4 from Robert Wagner on Vimeo.
Berbeceanu știa de complotul a cărui victimă avea să cadă. Litera avea să ocupe un rol important în ecuația aceasta. Iată ce aflase Berbeceanu. *Litera Cristian a facut “blat” cu procurorul şef Mureşan şi a declarat împotriva mea orice i s-a cerut să declare. Totodată i-a spus ca în “combinație” cu MUREŞAN se află şi colonelul TARNU şi subcomisarul SCHIAU, că au susținere de la BUCUREŞTI. Mai mult, i-a spus lui Braicu Nicolae că ştie de la procurorul şef MURESAN, că sunt urmărit pas cu pas si ca strategia este sa stranga la dosar orice fel de declaratii, de la persoane pe care le-am cercetat, sa forteze retinerea mea in baza acestor probe mincinoase. Totul pentru a crea un scandal in jurul meu si al Brigăzii, scandal menit sa ne discrediteze. Desi in toata viata mea am discutat cu Braicu Nicolae o singura data, cu ocazia audierii sale la DIICOT Hunedoara, in prezenta procurorului sef Mircea Adrian, Braicu nu a acceptat propunerile acestora si m-a cautat din proprie initiativa la sediul SCCO Hunedoara relatandu-mi toate aceste aspecte”, arată Traian Berbeceanu.