Fotografii INCENDIARE! Sexi consiliera de la Petroșani, dezmăț în Italia

0

Mai multe fotografii în care tânăra dansează la bară au apărut în spațiul public.  Instantaneele, spun sursele noastre,  ar fi fost făcute într-un club din Italia.
 
”Sexy consiliera” care apare pe lista de candidați a PRM Petroșani uimește încă o dată alegătorii cu un nou set de fotografii incendiare. Tânăra, Andreea Alina Necoară, de această dată nu mai pozează provocator în dormitorul personal ci într-un club din Italia, la bara de streaptease.
3
Imaginile în care candidata la Consiliul Local Petroșani apare lipsită de orice inhibiție, chiar în timpul unei reprezentații la bară, vin după ce în spațiul public au apărut alte imagini cu ea în ipostaze provocatoare. Tânăra s-a pozat în ținute sumare și în ipostaze care înfierbântă aproape orice alegător de sex masculin, iar fotografiile și le-a postat pe contul personal de Facebook. Liderii PRM Petroșani n-au fost deranjați de ipostazele bombei sexy mai ales că datorită ei numele organizației a ajuns pe buzele celor mai mulți ortaci din Valea Jiului.
2
Alina, pe lângă politică, mai este pasionată de sport și în plan politic nu vine cu o ofertă care să capteze atenția. Oricum, programul său electoral este neimportant în comparație cu fotografiile sale în ipostaze provocatoare. Chiar și dacă ar fi avut ”cheia” pentru salvarea Văii Jiului, cei mai mulți dintre simpatizanți i-ar fi dat votul pentru instantanee și nicidecum pentru activitatea ei politică.
 
1
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here