Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  FRAȚIA “BARONAŞILOR” DIN VULCAN

  PUBLICAT ÎN

  O mână de aleşi locali cu statut de politicieni şi aspiraţii de viitori “baroni” în Valea Jiului, dar mai ales în localitatea Vulcan, încearcă să facă jocurile politice în funcţie de interesul personal.
  Totul a început cu puţin timp înaintea alegerilor prezidenţiale din 2014 când consilierii locali din Vulcan Aurel Enache şi Pantelimon Ioan şi-au dat demisia din filiala locală a Partidului Social Democrat. Primul a rămas consilier independent, celălalt a renunţat de tot. Planurile au fost puse la cale cu acordul tacit al traseistului politic, actual primar PSD, Gheorghe Ile. Odată cu câştigarea alegerilor prezidenţiale de către Klaus Iohannis, jocurile politice locale au luat avânt. Miza: filiala locală a PDL, care urma să fuzioneze cu PNL.
  Puciul din laboratorul cofetăriei
  Eugenia Bărbiţa a condus PDL Vulcan. Nu a reuşit să mai pună pe picioare filiala locală a partidului. Atribuţiile ei au fost preluate de Florin Mârza, coordonatorul PDL în Valea Jiului. Dar, Bărbiţa a fost păstrată în biroul politic al PDL pentru că administrează un laborator pentru cofetărie şi o sală de nunţi. Pentru a nu fi văzuţi de ochii neavizaţi, liderii biroului politic al PDL Vulcan se reuneau într-o încăpere a laboratorului. Ori de câte ori aveau de negociat funcţiile politice se suna strângerea în laborator. La aceste întâlniri au participat pe lângă Bărbiţa şi Ioan Pantelimon, Aurel Enache şi Gabriel Marinescu. În ianuarie a avut loc o întâlnire istorică în laborator, unde s-a decis sub comanda Mârza – Bărbiţa ca în fruntea filialei PDL Vulcan să fie numit cuplul Ioan Pantelimon – Aurel Enache. Primul în calitate de preşedinte, iar celălalt de vicepreşedinte.
  După ce s-a hotărât noua conducere a PDL a fost convocată Alina Cârstoiu, şefa PNL Vulcan, pentru a se negocia biroul politic al partidului rezultat din fuziunea PDL – PNL. De la sine putere şi fără să fie mandatată de colegi, aceasta a decis să-i accepte în biroul politic. Reacţiile nu s-au lăsat aşteptate. Pe 14 ianuarie 2015, a fost trimisă o notificare către PNL Hunedoara, în care se preciza că “nu suntem de acord cu acceptarea adeziunilor numiţilor Aurelian Enache şi Ion Pantelimon datorită prejudiciului de imagine pe care l-ar aduce partidului şi a faptului că au decis să vină în PDL şi implicit în marele PNL după finalizarea alegerilor şi după aflarea rezultatului acesteia pana atunci fiind în opoziţie cu preşedintele ales Klaus Iohannis.” Între timp , Ioan Pantelimon s-a sinucis, lăsând scris într-o agendă detalii despre coruţia şi frăţia masonică cei uneşte pe politicienii din zonă. Potrivit unor surse locale, Alina Cârstoiu urmează să fie debarcată din funcţie în urma puciului la care a luat parte în laboratorul cofetăriei Eugeniei Bărbiţa.
  Majoritatea politicienilor locali în frunte cu Gheorghe Ile au fost iniţiaţi în tainele masoneriei de către generalul în rezervă Bartolomeu Constatin Săvoiu, cercetat de Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar privind folosirea unor documente vamale falsificate.
  sursa-jurnalul.ro

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...