Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Gest inconștient al fratelui reprezentantului A.U.R. din Petroșani! VIDEO

  PUBLICAT ÎN

  Un incident care putea avea consecințe tragice a avut loc ieri în Petroșani. Muscalu Marius, fratele reprezentantului A.U.R. din localitate, a fost surprins pe marginea unui bloc, aflat într-o stare avansată de euforie. Imaginile postate pe pagina de Facebook Hot News Petroșani arată cum Muscalu Marius se bâțâie periculos pe colțul clădirii, riscând să cadă în gol.

  Potrivit martorilor oculari, Muscalu Marius părea să nu fie conștient de riscurile la care se expunea. Incidentul a avut loc pe unul dintre blocurile din cartierul Aeroport, și a atras rapid atenția trecătorilor și a locatarilor din zonă, aceștia temându-se că tânărul ar putea să cadă de pe clădire.

  De asemenea, martorii susțin că Muscalu Marius părea fie drogat, fie băut, având în vedere comportamentul său haotic și periculos. Stând pe colțul blocului, la o înălțime considerabilă, tânărul a stârnit indignarea cetățenilor. Aceștia sunt de părere că astfel de comportamente nu oferă un exemplu pozitiv tinerilor din ziua de astăzi, ci dimpotrivă, îi pot pune în pericol dacă ar fi tentați să urmeze un astfel de exemplu și ar putea să se prăbușească în orice moment de pe un bloc.

  Din fericire, Muscalu Marius a coborât de pe marginea blocului fără a suferi nicio vătămare. Incidentul s-a încheiat fără urmări grave, însă a lăsat comunitatea locală în stare de șoc și îngrijorare.

  Muscalu Marius nu este o figură publică bine cunoscută, dar asocierea sa cu un partid politic aduce acest eveniment în atenția publicului.

  Cetățenii din Petroșani consideră că poliția ar trebui să se autosesizeze și să ia măsuri de sancționare a acestui bărbat care s-a urcat pe bloc. De asemenea, ar fi oportun să se efectueze o testare pentru a verifica dacă Muscalu Marius a consumat sau consumă substanțe interzise.

  Această întâmplare subliniază necesitatea unei mai mari atenții la comportamentele riscante și importanța intervenției rapide pentru a preveni tragedii. Comunitatea din Petroșani speră că Muscalu Marius va primi ajutorul necesar pentru a evita astfel de incidente în viitor.

  Revenim!

  VEZI ȘI :

  Nea Muscalu, ce făcuși, bre?
  Nea Muscalu, ce făcuși, bre?
  Ajutorul de nădejde al liderului AUR Petroșani, Muscalu Florin, un pretendent al postului de ales local Petroșaniului, dacă este să ne luăm după zvonurile din interiorul partidului, apare într-o serie de ipostaze care ridică mari semne de întrebare cu privire la demnitatea sa.
  Vedeți VIDEO cu Florin Muscalu, membru AUR PETROȘANI!
  Adică, tu ca politician și pretins reprezentant al poporului din Petroșani, nu poți rupe zidurile cârciumilor ori să ”meditezi” la pasărea măiastră, că nu ne putem da seama ce întreprinde acolo Florin Muscalu. Oricum, don Muscalu, ajutorul de nădejde al președintelui AUR Petroșani, Cristian Cațan, nu este ușă de biserică și pare prieten bun cu Bachus dacă ținem cont că a rămas pieton după ce a fost prins băut la volan. Se înscrie în politica partidului, că doar Muscalu Florin nu este singurul care încalcă legea și are carnet de membru al Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR). De altfel, Cristian Cațan- liderul AUR Petroșani și candidatul la alegerile locale de anul viitor din Petroșani are lângă el persoane care nu pot fi luate ca exemple sănătoase de societate.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Este...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Un hunedorean a crezut în dragostea cumpărată cu bani

  Bărbatul s-a îndrăgostit de o tânără și i-a făcut diferite cadouri gândindu-se că și...

  I-a dispărut autoturismul din fața casei

  I-a dispărut autoturismul din fața casei Un tânăr de 24 de ani, din Deva, a...

  Teroare în centrul Devei

  Un individ băut bine a pus pe jar autoritățile după ce a amenințat mai...