Gorj: Jurnalist agresat!

Jurnalistul Robert Wagner, de la Observatorul Național, a fost atacat de către patronul unei firme care transportă masă lemnoasă. Incidentul a avut loc în județul Gorj, mai exact într-o parcare din Bumbești Jiu, unde reprezentanții ISCTR au efectuat cântărirea a două camioane încărcate cu lemn. Vizibil deranjat de faptul că totul se filmează, patronul firmei a vrut să-l lovească pe jurnalist, ulterior încercând o acțiune ostentativă de a intra cu mașina în autoturismul în care se afla jurnalistul, un gest de intimidare care putea avea alt deznodământ.

Polițiștii de la Bumbești Jiu i-au spus jurnalistului că ei nu pot face nimic și trebuie depusă o plângere pentru amenințare, în termen de 90 de zile.

Precizăm că acțiune de verificare a firmei patronului agresiv a început cu o zi în urmă, când reprezentanții ISCTR, au ridicat numerele de pe un camion ce transporta masă lemnoasă și au aplicat o amendă în valoare de 6000 lei , pentru că a fost refuzată cântărirea camionului. Camionul a fost păzit o noapte de niște polițiști vizibil deranjați că cineva a sesizat o posibilă infracțiune, iar în cursul dimineții mai exact în:19.03.2021, atât polișiștii cât și reprezentanții Gărzii Forestiere – Gorj au declarat că nu se constată ilegalități și că vor face probabil un control la depozitul firmei, în cursul zilei de luni, deoarece este vineri și urmează wekend-ul iar ei se grăbersc acasă.

Despre modul în care polițiștii și instituțiile statului au acționat vom revenii cu un material amplu, în zilele următoare.

VIDEO

Citește și:

Incompetență, rea voință, delăsare sau interese? Atacurile de tip mafiot la integritatea jurnaliștilor din Valea Jiului, nerezolvate de polițiștii și procurori