Grădinița de la “I.G.Duca” este gata să-și deschidă porțile

0

Problemele au fost depășite și grădinița  poate să-i primească pe preșcolari. Au fost 3 licitații și 3 câștigători și abia a treia oară a fost cu succes.

Aici vor fi mutate grupele de copii care merg acum la grădiniță în incinta școlii, însă numărul preșcolarilor poate fi suplimentat, în funcție de cerințe. Spațiu este suficient, iar din toamnă își va deschide porțile.

“Lucrările au fost încheiate, clădirea a fost recepționată. Avem toate avizele, inclusiv avizul ISU.  Lucrările au durat mai bine de 10 ani, dar nu din vina noastră. Au fost tot felul de sincope. Prima data a fost la Ministerul Învățământului, apoi a revenit la noi, am avut probleme cu constructorii care au intrat în faliment. Dar, iată că astăzi suntem la momentul fericit la care clădirea este gata. Consiliul Local a alocat 50.000 de lei Școlii I.G. Duca pentru mobilier, mâine și vine și o parte din mobilier”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

La finele lunii noiembrie 2017, Primăria Petroșani a atribuit către societatea BRT Trust SRL contractul care vizează finalizarea lucrãrilor la grãdinita IG Duca, asta după ce s-a s-a actualizat și deviziul general.

Costurile totale sunt de 3 milioane de lei noi, din care bugetul local a suportat 2 milioane, iar un million sunt fonduri guvernamentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here