Gustări cu ardei copți

Ingrediente: (8 bucăți)

4 ardei capia mari
100 g orez
100 g brânză feta
100 g brânză dulce
100 g brânză telemea
1 ceapă verde
1 pătrunjel
2 ouă
2 ulei de măsline
piper
sare
1 salată verde pentru decor

Preparare:

1.Alegi orezul și îl fierbi orezul în 300 ml apă ușor sărată. Cât timp orezul se răcește, fărâmițezi brânza fete, dai telemeaua pe răzătoare și amesteci aceste două tipuri de brânză cu brânza dulce.

2.Păstrezi un fir de ceapă pentru decor, iar restul o cureți, o speli și o tai mărunt. Speli ardeii capia, îi tai în două, pe lungime și îi cureți de cotare și semințe, păstrându-le, însă, cotoarele.

3.Amesteci orezul împreună cu brânzeturile, ceapa și pătrunjelul tocate, ouăle, piper și sare, dacă mai este nevoie.

4.Umpli jumătățile de ardei, îi așezi într-o tavă, îi stropești cu ulei de măsline și introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 15-20 de minute.