Hoț plimbăreț prins de polițiștii din Deva

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a furat două autoturisme doar pentru că avea chef de o plimbare. Ambele mașini au fost furate în aceeași noapte iar hoțul le-a abandonat după ce și-a făcut damblaua. ”În data de 05.05.2016, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au identificat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Certejul de Sus, recidivist, cu privire la care au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că a comis o infracţiune de furt calificat în noaptea de 11/12.03.2016, când, prin folosirea de chei potrivite a sustras un autoturism de pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Deva.
Suspectul s-a deplasat cu autoturismul sustras în oraşul Simeria, unde l-a abandonat. În aceeaşi noapte, tânărul a sustras un alt autoturism, dintr-o parcare  situată pe strada 1 Decembrie 1918, din oraşul Simeria şi s-a deplasat cu autoturismul în municipiul Deva, unde l-a abandonat.
În data de 13.03.2016, cu ocazia unei patrulări, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Deva au identificat, într-o parcare din Piața Gării, autoturismul sustras din orașul Simeria.
Ambele autoturisme au fost recuperate de către poliţişti, iar faţă de suspect a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță, pe o durată de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva pentru  luarea măsurilor legale”, precizează reprezentanții IPJ Hunedoara.