Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Hoț prins de vecinii femeii pe care o jefuise

  PUBLICAT ÎN

  Oamenii au avut grijă să-i explice individului că nu-i frumos ceea ce a făcut. ”Educația” l-ar fi liniștit pe individ definitiv, dar a avut noroc cu polițiștii care l-au scos din mâinile ”educatorilor”.

  Victima individului, o bătrână, croșeta în locuința ei și a fost seriată de un zgomot puternic venit dintr-una dintre camere. Femeia a crezut că pisica a dărâmat ceva, numai că felina dormea lângă ea pe canapea. Când s-a dus să verifice ce a provocat zgomotul a dat peste un hoț. Bătrâna din Sântuhalm nu s-a pierdut cu firea și a strigat după ajutor iar vecinii acesteia s-au mobilizat imediat. Ceea ce a urmat n-a fost deloc pe placul hoțului.

  ”La data de 15.10.2022, în jurul orei 12:30, în timp ce se afla în cameră și croșeta, a auzit un zgomot care venea dintr-o altă cameră. Prin urmare, văzând că pisica dormea lângă ea, a ieșit pe coridorul locuinței și a mers până în dreptul ușii camerei respective, ocazie cu care a observat o persoană de sex masculin, identificată apoi în persoana inculpatului. Persoana vătămată l-a întrebat pe inculpat ce caută la ea în casă, însă nu-și mai amintește ce i-a răspuns acesta, moment în care inculpatul a ieșit în hol și a fugit din locuință. Persoana vătămată arată că a apucat să-l prindă puțin de rucsacul pe care-l purta inculpatul în spate, însă acesta s-a smucit și a reușit să fugă pe stradă. În continuare, persoana vătămată a ieșit în stradă după inculpat, strigând după ajutor, ocazie cu care au ieșit mai mulți vecini în stradă. Aceasta l-a rugat pe martorul (…) să meargă împreună cu mașina lui să-l prindă pe inculpat, ulterior aceștia plecând în urmărirea lui. Astfel, l-au găsit pe inculpat pe un câmp din apropiere și l-au adus înapoi la locul faptei, respectiv domiciliul persoanei vătămate, unde inculpatul a fost legat de un stâlp, fiind chemate organele de poliție, cărora le-au povestit cele întâmplate”, se arată în dosarul anchetatorilor.

  Individul în vârstă de 45 de ani, din Călan, a recunoscut că intrase în casa bătrânei pentru a fura, însă fără a reușit acest lucru. A fost trimis în judecată pentru tentativă la furt calificat și a fost condamnat de Judecătoria Deva la 1 an și 8 luni închisoare cu suspendare.

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...