HUENDOARA: INTERLOP AFLAT SUB CONTROL JUDICIAR A BATUT CU BESTIALITATE DOI COPII MINIORI!

Jurnalistii Observatorul National au prezentat de-a lungul vremii evenimentele in care interlopii fac legea in Municipiul Petrosani. Desi am tras semnale de alarma ca trebuie luate masuri urgente pentru combaterea unor astfel de fenomene, se pare ca politistii si procurorii fie sunt legati de maini fie nu pot sa restabileasca ordinea.
Muntean Bobi, un interlop care a fost ridicat in urma cu cateva zile de catre ofiterii de la Crima Organizata si DIICOT a fost plasat sub control judiciar. potrivit unor surse. Se pare ca acest lucru nu l-a speriat deloc deoarece acesta fara nici o ezitare a batut cu bestialitate doi copii minori de 4 si respectiv 7 ani.
 
 
 
Actele medicale si fotografiile confirma faptul ca cei doi minori au fost batuti, cu toate acestea interlopul nu a fost inca deranjat de politisti. Atat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara cat si purtatorul de cuvant al IGPR-ului nu raspund la telefon pentru a oferi un punct de vedere cu privire la acest eveniment in care din pacate doi minori au cazut prada unui interlop deosebit de periculos.
Facem apel atat la Ministrul de Interne, cat si la seful Politiei Romane pentru a fi luate masurile legale in acest caz, avand in vedere ca vorbim despre persoane deosebit de periculoase, iar de aceasta data victimele sunt doi copilasi lipsiti de aparare.
Am trimis mesaje atat sefului IPJ Hunedoara, cat si adjunctului acestei institutii prin care i-am informat despre evenimentul cu cei doi minori loviti cu bestialitate, insa nu am primit nici din partea acestora un raspuns.


 
 UPDATE: Deși inclusiv polițiștii știau că Muntean Bobi se află sub control judiciar, se pare că procurorul a renunțat în ultimul moment la această decizie sau nu a comunicat-o către IPJ Hunedoara.

VOM REVENI!