Hunedoara: Atac mafiot în Petrila. Mașină incendiată chiar în parcarea unui bloc! VIDEO

Atac mafiot în Petrila. Mașină incendiată chiar în parcarea unui bloc!

Astăzi, în jurul orei 4:00, Poliția Oraşului Petrila a fost sesizată cu privire la faptul că în Petrila, pe strada 8 Martie, lângă un bloc de locuințe, a izbucnit un incendiu la un autoturism.

VIDEO

In cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat polițiștii si pompierii, care au constatat faptul că incendiul a izbucnit de la un autoturism parcat în fața blocului respectiv. Autoturismul in cauză a fost afectat în totalitate, iar incendiul s-a extins, pana la sosirea echipajelor de intervenție, la un alt autoturism parcat în apropiere (care a fost distrus în proporție de 70%) și a afectat, totodată, fereastra unui apartament si fațada blocului. Pompierii au lichidat incendiul, iar polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere, în vederea stabilirii circumstanțelor în care a izbucnit incendiul și a luării măsurilor legale.

Update: Petrila
Urmare distrugere auto prin incendiere_
In urma cercetării la fata locului și a datelor furnizate de Detașamentul de Pompieri Petroșani, care au procedat la lichidarea incendiului, s-a stabilit faptul că incendiul a izbucnit din interiorul compartimentului motor al autoturismului, ca urmare a unui scurtcircuit electric.
În cauză s-a dispus schimbarea încadrării juridice în infracțiunea de distrugere din culpă.