Hunedoara: Cruzime de neimaginat în Vulcan

Doi copii din familii dezorganizate au aruncat un câine de pe un bloc cu zece etaje. Au facut totul pentru amuzament. Chiar si cei care au asistat la teribilul incident, de o cruzime fără margini, s-au amuzat si chiar i-au lăudat pe cei doi minori.
“Astăzi în jurul orei 16:40, Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată pe numărul de urgență 112 despre faptul că niște copii au aruncat un câine de pe acoperișul unui bloc (cadavrul câinelui aflându-se pe trotuarul din fața blocului). In urma verificărilor efectuate polițiștii, au stabilit că doi minori, în vârstă de 11 și 14 ani, din municipiul Vulcan, au dus pe acoperișul blocului un câine, apoi l-au aruncat in gol. În momentul sosirii politistilor la fața locului, cadavrul câinelui nu se mai afla pe trotuar deoarece fusese aruncat la gunoi. In cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept” anunță IPJ Hunedoara.
Din pacate nimeni nu va mai răspunde pentru uciderea câinelui, deși a fost deschis dosar penal. Minorii nu raspund legal iar părinții lor au fost deja amendați cu 100 de lei, amenda pe care foarte probabil nu o vor plati.