Hunedoara, gata de campanie! Cine sunt candidații și ce trecut au?

Că sunt de stânga sau de dreapta, toți vor să convingă electoratul că sunt cea mai bună soluție și că merită votul hunedorenilor. Cine sunt candidații celor două mari partide, PSD și PNL, dar și a celorlalte formațiuni politice, ce-i recomandă, ce promisiuni au făcut și ce trecut au, aflați în scurt timp în urma unor analize publicate de Observatorul Național.
La fel ca și la alegerile locale, noi ne vom uita cu același ochi critic la doritorii unui mandat de parlamentar. Vom vedea și cât și-au dus la îndeplinire actualii parlamentari din promisiunile făcute în campania trecută. Să nu uităm totuși că două –trei inițiative legislative nu se justifică sumele colosale, beneficiile și lefurile imense primite timp de patru ani de către aceștia. Să nu mai socotim beneficiile de după, recte pensia specială de demnitar.
La fel putem spune și de cei care au ocupat temporar o funcție de demnitar, mai bine spus de înalt funcționar, tot cu o leafă deloc de neglijat. Câteva perindări prin Vale, un birou care funcționează scârțâind ori trei metri de asfalt pe un drum rătăcit în munți, nu-s deloc o garanție. Așadar, în săptămânile ce vor urma până la alegeri, fiecare candidat va avea rezervat colțișorul său în care va fi analizat cu bune și rele. Rămâneți cu noi!