Hunedoara: Panică la Petrila! O rafală de vânt a smuls acoperişul unui bloc! Geamurile de la mai multe apartamente au fost sparte!

O rafală de vânt a smuls acoperişul unui bloc din Petrila, județul Hunedoara şi a băgat în sperieţi oamenii care dormeau la ora 3:00. Bucăţi din acoperişul de tablă au fost luate de vânt şi au spart geamurile de la mai multe apartamente de pe două etaje din alt bloc. Au fost chemaţi pompierii care au reuşit să strângă bucăţile de tablă şi lemn. În zonă e în vigoare un cod galben de vânt puternic.

„În această dimineață, in jurul orei 3:00, o rafală de vânt a desprins o parte din acoperișul de pe Bl. 13, Sc 4, din cartierul 8 Martie. Resturi din acoperiș au lovit Bl 14, spărgând câteva geamuri la etajele 3 și 4.Din fericire nu au fost loviți oameni.

Mulțumesc pompierilor militari pentru sprijinul acordat colegilor de la SVSU Petrila, Poliției orasului Petrila, Poliția Locală și angajaților primăriei, care au fost prezenți la intervenție.”, a declarat primarul Vasile Jurca.

VIDEO: