HUNEDOARA: PERMISELE DE CONDUCERE NU VOR FI TRANSMISE PRIN POȘTĂ

În perioada 8-15 mai 2018 din cauza unei defecțiuni tehnice apărute la sistemul informatic aparținând Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor – București, nu au putut fi editate permise de conducere.
 
Îi anunțăm pe toți cetățenii care au depus cerere de preschimbare a permisului de conducere sau care au promovat examenul pentru obținerea permisului de conducere în perioada mai sus amintită, că permisele de conducere, nu vor fi transmise titularilor prin poștă la domiciliul acestora folosind serviciul de curierat al Poștei Române, ci sunt rugați să se prezinte la sediul serviciului din municipiul Deva, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 10, cu o zi înainte de expirarea înscrisului doveditor/ înlocuitor al dreptului de circulație, având asupra lor cartea de identitate/buletinul de identitate, pentru ridicarea permisului de conducere.
 
Permisul de conducere se înmânează doar titularului, pe bază de semnătură.
 
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că s-au depus toate eforturile pentru remedierea situației în timpul cel mai scurt posibil.