Hunedoara: Polițiști și jandarmi atacați cu pietre, mașini avariate! – VIDEO

Polițiștii și jandarmii din Hunedoara au fost atacați de mai multe persoane, după ce au încercat să legitimeze un bărbat, aflat în stare de ebrietate.

VIDEO


Oamenii legii au ridicat o persoană în stare de ebrietate, care nu avea documente prevăzute de lege și era recalcitrantă.
În momentul în care a dus-o la una din autospecialele poliției, au intervenit alte persoane, care au devenit violente, iar ulterior scandalul a escaladat.
Polițiștii și jandarmii au fost atacați de mai mulți oameni, iar două autospeciale ale Poliției au fost avariate.
„Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul Hunedoara, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției.
Intervenția polițiștilor era una  de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”, se arată în comunicatul poliției.