Hunedoara: Polițiștii petroșăneni au scăpat infractorul printre degete! – VIDEO

Incident grav petrecut în Cartierul Colonie din Petroșani, unde un individ a reușit să scape de polițiști după ce ar fi condus fără permis. Totul s-a întâmplat pe strada Aradului, unde un tânăr cu probleme penale a refuzat să oprească la un filtru al polițiștilor. A reușit să scape după ce a escaladat gardul unei gospodării. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.
“In data de 29.06.2020, ora 17:29, Poliția Municipiului Petroșani, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, un conducător auto aflat la volanul unui autoturism, conduce prin cartierul Colonie, fără a poseda permis de conducere.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a identificat conducatorul auto, un tânăr in vârstă de 20 de ani din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism în zona străzii Tudor Vladimirescu din municipiul Petroșani, însă acesta a refuzat să oprească la semnalele agentului de poliție, motiv pentru care s-a trecut la urmărirea acestuia. Pe strada Aradului din municipiul Petroșani, tânărul a abandonat autoturismul și a fugit peste un gard, acesta nemaifiind gasit.
In cauză s-a întocmit dosar penal si se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.” anunță IPJ Hunedoara.
Polițiștii au percheziționat autoturismul suspectului, după ce fratele acestuia a intrat liniștit în mașină pentru a se asigura că probabil nu au fost uitate diverse pliculețe cu droguri, însa martorii de la fața locului au spus că au fost găsite droguri în mașină. IPJ-Hunedoara nu face precizări dacă au descoperit sau nu substanțe stupefiante.
De precizat ar fi și că individul este suspect de implicarea în incendierea autoturismului unui jurnalist, însă ancheta procurorilor și politistilor în acest caz bate pasul pe loc de mai bine de un an de zile.

VIDEO


Citește și:

Anchetă la final! Maşina unui jurnalist de investigaţii, incendiată la Petroșani – VIDEO