Hunedoara: Protest pe acoperișul unui bloc din Vulcan – VIDEO NEWS – IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Doi bărbați din Vulcan, unul de 38 și celălalt de 49 de ani, au urcat pe acoperișul unui bloc de locuințe și au amenințat că se aruncă în gol.

VIDEO NEWS

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!


 
 
 
Revendicarea lor era legată de faptul că „nu mai au ce mânca”, dar și că Primăria Municipiului Vulcan, care ar fi în accepțiunea lor obligată, nu le asigură masa zilnică. Cei doi și-au chemat în sprijin și suporteri, locuitorii cartierului deși cei mai mulți dintre „spectatori” nu aveau voie să-și părăsească domiciliul.
„Cei doi indivizi din municipiul Vulcan, în vârstă de 49 și 38 de ani au fost coborâți de forțele de ordine de pe imobilul pe care au urcat pentru a protesta (pentru a primi alimente de la Primărie).
Aceștia au fost conduși la sediul Poliției și urmează a fi sancționați contravențional atât în baza Legii 61 din 1991, pentru tulburarea liniștii publice, cât și pentru încălcarea reglementărilor privind circulația în afara locuinței, prevăzute prin ordonanțe militare.
Ulterior, vor fi conduși la o unitate medicală pentru un consult psihiatric (cu privire la tentativa de suicid)”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara. Pe numele lor au fost deschise dosare penale.