Hunedoara. PSD declară război PNL

Răspuns la apelul către PSD ‘Decență și atenție la interesul hunedorenilor’.

Pentru că nu a fost nimic decent (sub conducerea PNL) în ultimii zece ani, vom lupta mai mult pentru a apăra interesul hunedorenilor.
PSD va face campanie împotriva PNL, împotriva a tot ceea ce a însemnat PNL în ultimii 10 ani în județul Hunedoara.
Dacă activitatea fostului președinte al Consiliului Județean și al colegului său, Tiberiu Balint, nu a fost până acum discutată de către liderii PSD, în următoarea perioadă, lucrurile se vor schimba. Se va schimba și poziția față de toți parlamentarii PNL! Se face referire inclusiv la Mariana Câmpeanu și la Dorin Păran care, în ultimii patru ani, nu au existat pentru hunedoreni.
Vom face o campanie constructivă. Dorim să clădim un viitor pentru județul Hunedoara fără ‘Cartelarea Consiliului Județean’ (citat Dorin Gligor — PNL) și fără materiale denigratoare în televiziunile și ziarele ‘familiei’ plătite cu miliarde de lei din banii locuitorilor județului Hunedoara.
Vom face campanie pentru ca administrațiile publice să nu mai ofere contracte de zeci de miliarde firmelor de casă a anumitor politicieni.
De asemenea, vom face campanie ca Hunedoara să nu mai fie înecată în gunoaie! Oamenii au dreptul să cunoască adevărul, iar în iunie să încheie prăpădul celor zece ani. Ajunge!
În ceea ce privește municipiul Hunedoara, nu poate fi vorba de panică, doar nu candidează Dragnea la Primărie.
Candidează Boboutan Dan, viceprimarul, un OM simplu, inteligent, curat și cu bun simț. Un hunedorean ca toți hunedorenii, fără mașini scumpe, fără afaceri cu Primăria, fără acțiuni la firme de familie. Un om care crede în ceea ce face. Acest lucru este pe placul oamenilor și dă fiori conducătorilor PNL, care, se pare că sunt atât de ‘reci’ încât organizează conferințe de presă duminica la prânz, la biroul din Hunedoara, punând pe drumuri toți jurnaliștii din Deva.
Un singur lucru este adevărat în declarațiile PNL-iste: hunedorenii au nevoie de atenție! Trebuie să privească în urma celor zece ani de prăpăd și să transforme în istorie partidul care le-a făcut atâta rău.
Secretar Executiv al Organizației Județene a PSD — Hunedoara,
Radu Barb