HUNEDOARA: Reținut preventiv, pentru că avea o armă de foc letală!

Vizat de descinderile polițiștilor este un localnic, reținut preventiv, pentru că avea o armă de foc letală. Bărbatul nu este deținător de permis armă iar seria de pe armă era ștearsă.

” Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat din orașul Călan, bănuit de comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.
La locuinţa bărbatului, poliţiştii au identificat și au indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor o armă letală de vânătoare, deținută fără drept de acesta. Cu ocazia verificării armei, poliţiştii au constatat faptul că acesta avea înlăturată fără drept seria de pe componentele esențiale prin procedee mecanice, posibil prin polizare.În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar față de bărbat a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 ore”, a informat IPJ Hunedoara.