Hunedoara: Spargere de bancomat la Kaufland Petroșani – VIDEO

În jurul orei 2, în noaptea de joi spre vineri, un bancomat amplasat la centrul comercial Kaufland a fost spart de un grup de hoți.
Acțiunea a avut loc în partea din exteriorul magazinului și ulterior aceștia au spart geamul de la ușa principală și au intrat în magazin.

VIDEO


Polițiștii fac verificări la fața locului pentru distrugere. Au fost trimiși la Petroșani polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic si al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ HUNEDOARA care efectuează cercetări pentru identificarea prezumtivilor autori ai faptei si stabilirea unui eventual prejudiciu.
„Astazi, in jurul orei 03.00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de către reprezentații unei societăți de pază cu privire la faptul ca s-a declanșat sistemul de alarmă al unui ATM amplasat
la intrarea într-un magazin din Petroșani. Polițiștii, care au ajuns in cel mai scurt timp la fața locului, au constatat ca ATM-ul prezintă urme de forțare. Polițiștii petrosaneni, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic si al celor al Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ HUNEDOARA efectuează cercetări pentru identificarea prezumtivilor autori ai faptei si stabilirea unui eventual prejudiciu (cauzat unității bancare proprietară a ATM-ului sau magazinului unde era amplasat acesta). In cauză s-a constituit un cerc de suspecți, cercetările fiind supravegheate de procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.” au declarat reprezentanții IPJ-Hunedoara.
Vom reveni!