Hunedoara: Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident teribil la o trecere la nivel cu calea ferată

0

Un bărbat de 47 de ani a murit după ce, luni, a pierdut controlul volanului la o trecere de nivel peste calea ferată în satul Lunca Moţilor, comuna Baia de Criş, pe DN 76 Brad – Arad, maşina pe care o conducea lovindu-se apoi de panourile de avertizare şi oprindu-se la circa 15 metri de acestea.
“În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, cadavrul acestuia fiind preluat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală (SJML) Hunedoara, în vederea stabilirii cauzei decesului, nefiind excluse posibile cauze medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.
Echipa operativă care a cercetat împrejurările în care a avut loc accidentul a constatat că bărbatul conducea autoturismul dinspre Brad către Arad. La un moment dat, maşina a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu panourile suplimentare de avertizare la nivel cu calea ferată. Vehiculul a trecut apoi peste calea ferată şi s-a oprit la 15 metri de şinele de tren.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here