Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Hunedorean acuzat că și-a terorizat mama și surorile

  PUBLICAT ÎN

  Cele patru femei n-au mai suportat ieșirile individului și au cerut să fie protejate de autorități, după ce au fost sechestrate și amenințate cu un cuțit.

  ”Pârâtul a sosit la adresa de domiciliu aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Între acesta şi mama sa s-a iscat un scandal de la faptul că pârâtul i-a cerut 100 de lei şi ţigări. După ce victima i-a dat cele solicitate, pârâtul a plecat. A revenit la locuință în jurul orei 06:00, a spart ușa de acces în locuință, a intrat în camera victimelor și le-a cerut acestora să îi dea băutură și bani, amenințând că în caz contrar va merge în bucătărie și va lua un cuțit. Totodată pârâtul a luat o sticlă cu băutură alcoolică din cameră și s-a postat în dreptul ușii pentru a le bloca ieșirea. Ulterior, în jurul orei 12:00, când au revenit la adresă, au descoperit că fuseseră sparte mai multe farfurii și pereții și era răvășită locuința”, se arată în dosarul ajuns la Judecătoria Hunedoara, în care cele două femei au cerut emiterea unui ordin de protecție.

  Sătule de scandaluri, acestea au cerut judecătorilor să-l oblige pe bărbat ca timp de jumătate de an să nu mai aibă voie să se apropie de ele. Femeile au mai arătat că bărbatul este un pericol și a mai fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru că încălcase un alt ordin de protecție.

  Individul nu a recunoscut în faţa polițiștilor din Hunedoara că și-a terorizat mama și pe cele trei surori. Ba chiar a sărit și la polițiști chiar în timp ce era anchetat. A luat un scaun și a încercat să-i lovească pe anchetatori, numai că a fost imobilizat și legat cu cătușele. Instanța din cadrul Judecătoriei Hunedoara a dispus ca măsurile de protecție să fie luate pentru o perioadă de 5 luni, apreciind că acest interval este suficient, dar necesar pentru ca pârâtul să-și îndrepte comportamentul și pentru a realiza consecinţele persistenței într-un astfel de comportament.

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...