Hunedoreancă prinsă cu droguri pe stradă de jandarmi, la Timișoara

O hunedoreancă de 29 de ani a fost prinsă cu mai multe plicuri de droguri asupra sa, pe stradă. Aceasta era însoțită de un tânăr de 22 de ani, originar dintr-o localitate din județul Timiș, scriu cei de la pressalert.ro.
Potrivit sursei citate, comportamentul celor doi i-a dat de gol. Hunedoreanca și tânărul de 22 de ani au devenit agitați când s-au întâlnit cu jandarmii pe stradă. Prin urmare, au fost legitimați și percheziționați corporal de către membrii patrulei de ordine publică.
Asupra tânărului au fost găsite șase plicuri cu pudră albă și două plicuri cu pastile. Femeia din județul Hunedoara avea asupra sa două foi de staniol ce conțineau materie vegetală verde. Drogurile au fost confiscate de jandarmi, care au îmntocmit actele necesare de sesizare a organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept în conformitate cu Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.
Theodora Roman