IGPR: Prima măsură împotriva polițiștilor care nu au intervenit în cazul de viol al minorei din Petroșani – VIDEO EXCLUSIV

Potrivit IGPR, Structura de Control Intern a propus cercetarea prealabilă a polițiștilor care au fost sesizați și nu au intervenit în cazul fetei de 11 ani violată timp de cel puțin o lună , de către un recidivist din Petroșani.Este vorba despre doi polițiști din cadrul Poliției Petroșani.

Verificările la Poliția din Petroșani s-au efectuat din dispoziția șefului Poliției Române ca urmare a declarației mamei minorei, care spune că a anunțat la Poliția Petroșani cu o lună în urmă că fiica ei este violată și șantajată de un vecin, în vârstă de 45 de ani.

VIDEO- MAMA MINOREI


Reamintim că, procurorii și polițiștii au fost sesizați de jurnaliștii de la Observatorul Național despre acest caz înfiorător.

Violatorul fetiţei de 11 ani a fost arestat!

Petru Rafan, bărbatul de 45 de ani, care a violat, traficat și lipsit de libertate o copilă de 11 ani, a primit 30 de zile de arest preventiv din partea magistraților.
În telefonul lui Petru Rafan au fost găsite înregistrări video cu minora. Bărbatul folosea acele înregistrări ca să o șantajeze cu divulgarea lor, în cazul în care va vorbi despre faptul că a întreținut relații sexuale cu ea.
 

Revenim cu amănunte șocante în scurt timp!

Nou caz înfiorător în România. O fetiță de 11 ani a fost abuzată sexual de un bărbat de 45 de ani, cu complicitatea Poliției Petroșani!