IGSU, SCOATE APROAPE 200 DE POSTURI LA CONCURS! ALEGE SA TE ALĂTURI SALVATORILOR DE PROFESIE

0

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență demarează procedura de recrutare, prin încadrare directă, pentru 198 de posturi existente la nivel național. Din totalul acestora,  121 sunt pentru ofițeri, 72 pentru subofițeri și 5 pentru personalul civil.

 

Alocate conform necesarului de personal, posturile scoase la concurs vizează domeniile juridic, logistic, achiziții publice, preventiv, financiar, resurse umane, IT, educație fizică, comunicare, operativ și transport, iar repartizarea acestora este următoarea: 

 

13 posturi la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență:

4 prevenire situații de urgență

    3analiză și coordonare intervenții

1 logistică

          1 achiziții publice

          1resurse umane

          1financiar

          1juridic

          1 informare și relații publice

 – 185 de posturi la 40 de inspectorate pentru situații de urgență,  Baza pentru Logistică a IGSU, Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă, Baza de Reparații a Tehnicii de Intervenție Dragalina și depozitele de rezerve proprii Mizil, Șinca Veche și Tecuci, însumând:

46 comunicații și informatică

    42 prevenire situații de urgență

22 logistică

          22 financiar

          21 resurse umane

          12 achiziții publice

            9 juridic

            8 educație fizică (instructori sportivi)

            3conducători auto

Cererile de înscriere pot fi depuse, în perioada 03 – 10 ianuarie 2018, la structurile de resurse umane din cadrul unităților organizatoare, iar dosarele de recrutare necesare participării la concurs, până la data de 26 ianuarie 2018.

 

Examenul va fi structurat pe două componente constând în susținerea unor probe eliminatorii la educație fizică, prin parcurgerea traseului aplicativ,  respectiv a testului scris de verificare a cunoștințelor.

 

Facem precizarea că toți cei care doresc să urmeze o carieră militară și dețin competențele aferente posturilor vacante enumerate mai sus, pot consulta site-urile celor 47 de unități beneficiare sau pot opta pentru obținerea informațiilor de interes prin accesarea web site – ului inspectoratului general –  www.igsu.ro., secțiunea “Anunțuri”. Acestea fac referire la graficul derulării concursurilor, modalitățile de înscriere și participare, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare a candidaților.

 

 

 

Mult succes viitorilor noștri colegi!

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.