Împuşcături în plină stradă, într-o comună din Dolj: Trei morţi şi două persoane rănite

Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite după ce un tânăr a folosit, vineri după-amiază, un pistol într-o altercaţie iscată în localitatea Palilula, comuna Bucovăţ, judeţul Dolj, în timp ce se afla în vizită la o prietenă.
Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, a declarat pentru Agerpres că altercaţia în care s-a folosit o armă artizanală a fost anunţată prin 112, la ora 16,45, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. „Altercaţia produsă la Palilula, în care s-a folosit şi o armă artizanală, în care mai multe persoane au fost rănite a fost sesizată prin 112. Poliţiştii de la investigaţii criminale şi criminaliştii ajunşi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate prin 112 se confirmă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani din Timişoara, aflat în stare de depresie, care venise la Palilula după o prietenă de a sa, a avut o altercaţie cu mai mulţi vecini şi a folosit un pistol, împuşcând mai multe persoane. În urma celor petrecute, un bărbat a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite. După ce şi-a dat seama ce a făcut, tânărul timişorean s-a împuşcat cu aceeaşi armă. Ulterior, au murit şi fiul bărbatului decedat pe loc, precum şi agresorul.
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care a preluat ancheta în acest caz.