Încă un contract semnat de Apa Serv Valea Jiului

Apa Serv Valea Jiului a semnat încă un contract important, din proiectul  care vizează rețelele de apă și apă uzată finanțat pe POIM.

Este vorba despre contractul de Achiziții servicii de asistență tehnică, managementul proiectului, publicitate și supervizare a lucrărilor de execuție.
La licitația organizată de Apa Serv Valea Jiului pentru serviciile de asistență tehnică, management, publicitate și supervizare s-au înscris peste 20 de firme.
Contractul a fost adjudecat de o asociere ce are ca lider firma EPMC Consulting SRL Cluj.
Contractul care garantează că lucrările derulate în cadrul proiectului european obținut de Apa Serv Valea Jiului a fost semnat luni.
„Îi felicit pe câștigătorii acestei licitații și sunt convins că vom avea o relație de colaborare bună în următorii ani, pentru îndeplinirea scopului nostru comun de a finaliza cu succes acest nou proiect european. Vreau să felicit, în același timp, echipa de la UIP și pe Monica Tarcea, pentru profesionalismul de care au dat dovadă și la evaluarea acestui contract, la care deși interesul a fost unul foarte mare, cu 17 firme participante, nu au existat contestații, ceea ce spune multe și despre obiectivitatea echipei de evaluare”, a declarat Costel Avram.