Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  ÎNCEP PROCESELE INTERLOPULUI PAVEL TISARU LA JUDECĂTORIILE PETROȘANI ȘI HAȚEG

  PUBLICAT ÎN

  Astăzi, la Judecătoria Petroșani, încep procesele împotriva interlopului Pavel Tisaru, cunoscut sub numele de „Piticania”, pentru lovire și tulburarea liniștii și ordinii publice. Totodată, la Judecătoria Hațeg, Tisaru este judecat alături de Lăcătuș Andrei, cunoscut sub numele de „Bombardiera”, pentru planificarea unei execuții în stil mafiot.

  Conform rechizitoriului, cei doi inculpați au oferit o sumă de bani pentru a „lăsa pe căruț” o persoană vătămată, ceea ce a dus la acuzații grave de violență și conspirație

  În ultimii ani, Tisaru a fost implicat în numeroase scandaluri și acțiuni de intimidare. De exemplu, recent, acesta a atacat și urmărit un jurnalist până în sediul poliției din Petroșani, într-un incident care a ridicat serioase semne de întrebare cu privire la siguranța jurnaliștilor și eficiența măsurilor de protecție împotriva violenței interlope

  Descinderile efectuate de autorități la afacerea lui Tisaru au relevat suspiciuni legate de gestionarea ilegală a materialului lemnos și de legăturile sale cu lumea interlopă.

  Fiul lui Pavel Tisaru, Cristian Tisaru, cunoscut sub numele de „Zakusca” sau „Yakuza”, a fost și el condamnat recent la trei ani de închisoare pentru punere în circulație de valori falsificate și alte infracțiuni.

  Tisaru a fost implicat și într-un alt incident grav în Petroșani, unde a fost filmat amenințând persoane cu un topor sau coada de topor. De asemenea, acesta a amenințat oameni cu moartea chiar în fața sediului Poliției Petroșani, după ce a blocat o intersecție și a tulburat grav ordinea și liniștea publică.

  Într-un alt incident, Tisaru a provocat un scandal monstru chiar în sediul poliției Petroșani, unde a ignorat indicațiile polițistului de la judiciar Elekes și l-a ultragiat pe acesta, împingându-l și lovindu-l chiar în sediul poliției. Tisaru a lovit și un alt bărbat care a încercat să ia apărarea polițistului. Se pare că dosarul de ultraj pentru temutul interlop Tisaru Pavel zis Piticania a dispărut sau cineva încearcă să-l protejeze în continuare.

  Aceste procese sunt urmărite îndeaproape de comunitate și mass-media, fiind considerate teste importante pentru aplicarea justiției în fața influenței interlope. Judecătorii din Petroșani și Hațeg vor evalua dovezile prezentate și vor decide asupra sancțiunilor adecvate.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Este...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Un hunedorean a crezut în dragostea cumpărată cu bani

  Bărbatul s-a îndrăgostit de o tânără și i-a făcut diferite cadouri gândindu-se că și...

  I-a dispărut autoturismul din fața casei

  I-a dispărut autoturismul din fața casei Un tânăr de 24 de ani, din Deva, a...

  Teroare în centrul Devei

  Un individ băut bine a pus pe jar autoritățile după ce a amenințat mai...