Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  INCIDENT GRAV LA CAZINOUL GALAXY DIN LUPENI! AMENINȚĂRI CU SABIE ȘI PISTOL !

  PUBLICAT ÎN

  UPDATE: „La data de 03 iunie a.c., în jurul orei 01.30, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 35 ani, din Lupeni, care ar fi avut asupra sa o sabie și un pistol, ar fi tras spre autoturismul unui bărbat în vârstă de 32 ani, în apropierea unei săli de jocuri mecanice din localitate.
  Anterior, bărbatul de 35 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, ar fi adresat amenințări și s-ar fi manifestat violent (prin îmbrânceli, față de o persoană aflată în zona sălii de jocuri). Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, uz de armă fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, loviri sau alte violențe și distrugere.
  În cursul acestei zile, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Petroșani, la domiciliul bărbatului de 35 de ani, din Lupeni. Cu această ocazie, nu au fost identificate bunuri interzise la deținere.
  De asemenea, în urma vizionării camerelor de supraveghere a rezultat că acesta nu a avut asupra sa nicio sabie.
  Cu ocazia audierii, bărbatul a predat o brichetă tip pistol, pe care a declarat că a avut-o asupra sa în noaptea de 02/03 iunie 2024.
  Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului și a luării măsurilor legale.”, au declarat reprezentanții IPJ-Hunedoara.

  Un incident grav a avut loc azi-noapte la cazinoul Galaxy din Lupeni, unde Adonis Pobirci, cunoscut sub numele de „Cucuruz” din clanul Pobirci din cartierul Bărbăteni, a amenințat mai multe persoane cu o sabie și un pistol. Potrivit informațiilor noastre, între 10 și 12 persoane au sunat la poliție, raportând că au fost atacate de acest interlop local.

   

  Martorii susțin că Pobirci a folosit sabia și pistolul nu doar pentru a amenința oamenii, ci și pentru a distruge un autoturism parcat în apropierea cazinoului.

   

  Adonis Pobirci, zis „Cucuruz”, a mai fost condamnat acum 4 sau 5 ani, executând probabil 2 sau 3 ani de închisoare, ceea ce înseamnă că vorbim de un eliberat relativ recent.

   

  Se ridică întrebări privind utilizarea bodycam-urilor de către polițiști în timpul intervenției. Au pornit polițiștii bodycam-urile și au surprins întreaga acțiune? Oare polițiștii au făcut doar un proces verbal sau au documentat incidentul corespunzător? Martorii au raportat că s-a tras cu arma, dar verifică cineva acele imagini? Sau bodycam-urile sunt folosite doar ocazional? Ne întrebăm și noi asta, deoarece în foarte multe situații, imaginile de pe bodycam-urile polițiștilor ar putea surprinde evenimente grave și ar putea elucida situația, dovedind adevărul.

   

  Incidentul a avut loc la cazinoul Galaxy, deținut de Cristian Tisaru, cunoscut sub numele de „Yacuza Zacusca”, fiul interlopului notoriu Pavel Tisaru, alias „Piticania”, din Petroșani, care se confruntă și el cu probleme legale, având astăzi două procese pe rol la Judecătoria Petroșani și un altul la Judecătoria Hațeg.

   

  Potrivit unor surse de încredere, Adonis Pobirci este cercetat în stare de libertate, deși mulți se întreabă de ce nu s-au luat măsuri mai dure împotriva lui, considerând că reprezintă un pericol pentru comunitate.

   

  Rămâne de văzut cum se vor desfășura anchetele și ce măsuri vor fi luate împotriva celor implicați în acest scandal.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Este...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Un hunedorean a crezut în dragostea cumpărată cu bani

  Bărbatul s-a îndrăgostit de o tânără și i-a făcut diferite cadouri gândindu-se că și...

  I-a dispărut autoturismul din fața casei

  I-a dispărut autoturismul din fața casei Un tânăr de 24 de ani, din Deva, a...

  Teroare în centrul Devei

  Un individ băut bine a pus pe jar autoritățile după ce a amenințat mai...