Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  INCIDENT GRAV LA JUDECĂTORIA PETROȘANI: RĂDOI RAUL ALEXANDRU, SĂGEATA INTERLOPULUI PAVEL TISARU, SFIDEAZĂ COMPLETUL DE JUDECATĂ?!

  PUBLICAT ÎN

  Astăzi, la Judecătoria Petroșani, a avut loc un proces care ne-a captat atenția, avându-l ca protagonist pe Rădoi Raul Alexandru, cunoscut ca săgeata interlopului Pavel Tisaru, zis Piticania. Rădoi Raul Alexandru este acuzat de un act de violență extremă, după ce a înțepat cu furca un tânăr din localitate.

  Gestul violent al lui Rădoi a șocat pe toți cei prezenți în sala de judecată. Potrivit martorilor, procesul a fost marcat de multiple ieșiri necontrolate ale inculpatului. Mama tânărului agresat a oferit detalii cutremurătoare despre comportamentul lui Rădoi în timpul ședinței.

  „Pe lângă comportamentul său agresiv, aproape de finalul ședinței, a dat dovadă de o lipsă totală de respect față de judecător, procuror, avocați și restul participanților la proces. A mers în fața doamnei președinte, care i-a dat o foaie, un document. Rădoi a luat foaia, a înjurat, a rupt-o în fața tuturor și s-a întors cu spatele, ieșind din sală trântind ușa după el,” a declarat mama victimei.

  Rădoi Raul Alexandru a fost trimis în judecată de procurori pentru lovire și alte violențe. Comportamentul sfidător al acestuia nu doar că a perturbat ordinea în sala de judecată, dar a și subliniat pericolul pe care acesta îl reprezintă pentru societate. Incidentul a fost intens discutat de către participanți, stârnind indignare și solicitând măsuri stricte din partea autorităților pentru a preveni astfel de acte violente în viitor.

  Observatorul Național TV va solicita un punct de vedere atât din partea Judecătoriei Petroșani, cât și din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi, nu doar privind acest caz specific, ci și asupra procedurilor generale aplicate în situații similare. Decizia vine în contextul unor recente evenimente care au atras atenția publicului și au ridicat semne de întrebare cu privire la modul de gestionare al acestora. Observatorul Național dorește să înțeleagă mai bine perspectivele și măsurile instituțiilor implicate pentru a oferi o informare corectă și completă cititorilor săi.

  Reamintim că în cursul zilei de ieri a mai avut loc un incident tot la Judecătoria Petroșani, când martorii în dosarul penal în care Pavel Tisaru este judecat au fost insultați și înjurați, iar IJJ Hunedoara ne transmitea printr-un comunicat că doar o persoană a fost amendată cu 200 de lei, deși din filmarea apărută în spațiul public rezultă fără dubiu că au fost mai multe persoane care au insultat și înjurat martorii. Observatorul Național TV solicită respectuos atât conducerii Judecătoriei Petroșani, cât și reprezentanților Jandarmeriei, să ia toate măsurile necesare pentru ca astfel de fapte care tulbură grav liniștea și ordinea publică și care provoacă indignare să nu se mai întâmple.

  Vom reveni cu detalii pe măsură ce acestea devin disponibile.

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...