Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Incidente sub ochii jandarmilor, la Judecătoria Petroșani 

  PUBLICAT ÎN

  Mai mulți indivizi cu legături în lumea interlopă au provocat o serie de incidente în incinta Judecătoriei Petroșani, sub ochii nepăsători ai jandarmilor angajați să asigure ordinea și liniște publică, dar și siguranța justițiabililor. Cu indirecta încurajare a jandarmilor, interlopii i-au amenințat pe martorii dintr-un dosar penal în care un afacerist, Tisaru Pavel, este judecat pentru tulburarea ordinii şi liniștii publice. Apropiații lui Tisaru au pus presiune pe martori chiar și în incinta instituției judecătorești din Petroșani, aspecte reținute chiar și de președintele de ședință.

  Președinta de ședință, deși a fost înștiințată despre aceste aspecte, nu știm dacă a întocmit un proces verbal și dacă a reținut infracțiunea de audiență, cu atât mai mult că și în sala de judecată o altă persoană a fost insultată chiar în timpul ședinței. Acest incident i-a adus la cunoștință, însă singura măsură dispusă de președintă a fost aceea de a scoate din sala de judecată atât victima, cât și agresorul. Potrivit Codului de Procedură Penală, trebuia să procedeze la identificarea persoanei care a tulburat desfășurarea ședinței de judecată.

  Deși a fost vorba de o gravă tulburare  liniștii și ordinii publice, dar și de alte contravenții și chiar fapte regăsite în Codul Penal, nimeni nu s-a autosesizat să ia măsuri. Este inadmisibil ca doi martori în procesul afaceristului interlop să fie amenințați pentru că spun adevărul în fața unei instanțe de judecată, cum s-a întâmplat astăzi.

  În aceste condiții este limpede de ce Tisaru Pavel și-a permis să se încaiere și să se ia la bătaie cu un alt bărbat chiar în sediul Poliției Petroșani. Autoritățile cunosc incidentele din ultimii ani provocate de apropiații lui Tisaru Pavel ori chiar de el, în Petroșani. Cum intervin greoi sau chiar se fac că nu văd, lucrurile vor scăpa de sub control.

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...