Inspectorii ITM Hunedoara l-au amendat cu 20.000 lei pe găinarul care s-a dat drept jurnalist

0

Găinarul care s-a dat drept jurnalist a fost sancționat de inspectorii ITM-Hunedoara, cu o amendă în valoare de 20.000 lei.
Câmpean nu ezita să se laude peste tot că este cel mai bun jurnalist din județul Hunedoara, însă el nu are capacitatea de a scrie câteva fraze corect.
Susținea că în campanile electorale le va percepe tuturor candidaților sau partidelor politice o taxă ce va porni de la 1500 de euro în sus. Neștiind să citească bine și să scrie, Câmpean a indus în eroare mai multe persoane. Le-a promis că în schimbul redactării unor materiale, după ce vor lucra o perioadă ”la negru”, le va face carte de muncă.
Oamenii erau plătiți cu sume între 5 și 10 lei pe material. Când unii dintre ei nu au mai vrut să colaboreze cu falsul jurnalist au fost amenintați cu înregistrări compromițătoare.
Găinarul s-a dat drept jurnalist și a indus în eroare atât insțituțiile statului cât și cititorii folosindu-se de o legitimație falsă de jurnalist, făcută la o imprimerie din Petroșani fără acordul deținătorului ONG-ului la care a fost primit voluntar. Astfel, Andrei Câmpean s-a ales cu mai multe dosare penale și riscă pedeapsa închisorii dacă va fi trimis în judecată și găsit vinovat.

Inspectorii ITM Hunedoara au descins la găinarul care s-a dat drept jurnalist-VIDEO

Pesudo-jurnalistul Andrei Câmpean a fost dat afară de Asociația Mic News

Pseudo-jurnalistul Andrei Câmpean, cercetat penal

VIDEO: Pseudo-jurnalistul Andrei Câmpean este suspectat și de șantaj

Câmpean – un găinar fără caracter și curaj! Probe indubitabile că ”i-a lucrat” pe unii afaceriști și apoi îi mințea și poza în victimă 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here