Intalnire de taina!

SURSE: Potrivit unor surse de incredere, odata cu lasarea intunericului  la Porcaria lui Gheorghe Ile, a avut loc un filaj al unor servicii. Astfel, conform informatiilor pe care noi le avem, se pare ca a avut loc o intalnire de taina imediat ce am publicat doar cateva documente care ii privesc pe cei care au fost filati in aceasta seara. Se pare ca doamna Rodica Mariana Peter-actualmente sefa la AJOFM Hunedoara si inca o persoana careia inca nu i vom dezvalui inca identitatea, impreuna cu primarul „telegondola” -Gheorghe Ile, imbracati cu haine groase de anotimpuri reci se plimbau pe drumul de la Porcarie ce duce spre telegondola.Bineantales ca nu s au mai vazut de mult si trebuia sa vorbeasca edilul cu suspendata (subordonata), fosta jurist la Primaria Municipiului Vulcan.Din pacate pentru ei si DNA-ul vegheaza si nu numai procurorii anticoruptie !
Daca sursele noastre ne vor sprijini mai mult in lupta contra coruptiei si  sunt ferm convins ca o vor face, poate vom avea si stenograma discutiei dintre cei trei.
O recomandare din partea celor de la filaj: „Domnul” Ile ar mai trebui sa schimbe parpalacul negru si palaria. Cica  nu da bine la incadrare. Si noi, pe la ora 19, nu vedem prea bine  ce se intampla pe drumul care lumineaza porcaria. Lumina care e platita din bani publici.
Revenim cu amanunte si de ce nu si documente explozive!