ÎNTÂLNIREA INSPECTORULUI GENERAL AL POLIȚIEI ROMÂNE CU ATAȘATUL DE AFACERI INTERNE AL GĂRZII CIVILE SPANIOLE LA BUCUREȘTI

0

Astăzi, a avut o întrevedere de lucru cu atașatul de afaceri interne al Gărzii Civile Spaniole la București, domnul Sixto Martinez Moneo. Au fost discutate aspecte referitoare la cazurile comune instrumentate și au fost formulate propuneri de intensificare a cooperării pe componenta operativă.
 
La data de 23 februarie 2018, Inspectorul General al Poliției Române, chestor principal de poliție Cătălin Ioniță, a avut o întrevedere cu atașatul de afaceri interne al Gărzii Civile Spaniole la București, domnul Sixto Martinez Moneo.
 
Au fost discutate aspecte privind colaborarea bilaterală dintre cele două forțe de aplicare a legii din România și Spania, fiind formulate propuneri pentru intensificarea cooperării pe componenta operativă.

Inspectorul General al Poliției Române a adresat mulțumiri reprezentantului Gărzii Civile pentru sprijinul acordat în acțiunile comune derulate de specialiștii români și spanioli, acțiuni ce au fost finalizate cu rezultate foarte bune. Astfel, au fost menționate operațiunile comune din domeniul combaterii traficului de persoane.
 
Domnul Sixto Martinez Moneo a transmis aprecierile Directorului General al Gărzii Civile din Spania, domnul Jose Manuel Holgado privind profesionalismul de care dau dovadă polițiștii români trimiși anual în misiuni de sprijin și suport operativ pe teritoriul Spaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here