INTERESANT! Feng shui: Cum sa-ti aranjezi dormitorul ca sa faci mai mult sex

Specialistii in feng shui au remedii si pentru persoanele care vor mai multa actiune in dormitor. Iata cum sa-ti aranjezi dormitorul, dupa principiile feng shui, astfel incat sa faci mai mult sex. Sfaturile vin de la Rodika Tchi, consultant feng shui.
Sexul este un act frumos, puternic si vindecator. Multe culturi antice foloseau energia sexuala in procesele de vindecare si i-au acordat astfel respectul meritat.
Afla ce poti face si tu, in propriul dormitor.

1. Ia-ti un remediu feng shui pentru energie sexuala

Poate fi o opera de arta, o fotografie sau sculptura cu Shiva si Shakti in uniune sexuala. Aceasta trebuie amplasata in partea de nord-vest a incaperii.
 
 

2. Creeaza un spatiu care sa sustina energia sexuala

Dormitorul trebuie sa fie vopsit in culori calde, iar patul sa fie confortabil. Pastreaza curat aerul din dormitor si foloseste uleiuri esentiale dulci – ylang-ylang, santal, iasomie, pentru stimularea dorintei sexuale. De asemenea, poti aduce in dormitor opere de arta explicite, care sa te inspire.
 
 

3. Creste-ti energia si charisma sexuala

Nu numai dormitorul trebuie aranjat dupa principiile feng shui, ci si propria persoana. Afla care este talismanul feng shui a zodiei tale, fa miscare si mananca sanatos. In acest fel iti vei creste nivelul energiei si, implicit, pofta de sex.
 
 

4. Bucura-te de sex

Discuta deschis cu partenerul si explorati impreuna sexul, fara prejudecati. Sexul este un puternic schimb de energii yin-yang, asa ca aveti amandoi nevoie de energii puternice si de calitate.
 
 
sursa: TchiConsulting.com