Interlopii fac legea în județul Hunedoara!

Răzbunările de tip mafiot sunt din ce în ce mai dese. Așa se face că municipiul Petroșani este din nou un câmp de luptă pentru interlopi. Polițiștii par depășiți de situație.

VIDEO-Atenţie, imagini interzise minorilor!


Petroșaniul este un câmp de luptă pentru grupările de interlopi care acționează fără scrupule.
Mai nou și viața jurnaliștilor este pusă în real pericol, iar interlopii nu ezită să lovească, să scuipe ca niște golani, să amenințe cu acte de violență și chiar cu moartea pe cei care nu fac altceva decât relatează evenimentele la care sunt prezenți.
Mai nou interlopii acuză jurnaliștii că țin cu polițiștii și nu ezită să-i facă pe aceștia interlopi.
Mai pot polițiștii din județul Hunedoara să acționeze și să restabilească ordinea deoarece la fel cum am anunțat și în alte materialele de presă că vor avea loc confruntări între aceste grupuri de interlopi, vă spunem sigur domnilor polițiști că vor urma lupte de stradă și din păcate vor exista și victime colaterale printre care și jurnaliști.
Polițiștii, procurorii, judecătorii, toți nu pot stopa acest fenomen îngrijorător, iar locuitorii celor șase localități ale Văii Jiului se tem că oricând pot cădea victime unor indivizi pentru care legea pare că nu se aplică. De altfel, IPJ Hunedoara pare depășit de situație iar măsurile luate sunt aproape insesizabile, ori cel puțin aceasta este percepția oamenilor din Valea Jiului. Și au și motive să creadă asta dată fiind seria de incidente grave.
Sperăm că Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, dar și șeful Poliției Române, domnul Cătălin Ioniță vor lua atitudine, iar grupările interlope care terorizează locuitorii din județul Hunedoara să fie destructurate.
VOM REVENI ÎN CEL MAI SCURT TIMP!

VIDEO – INTERLOPII FAC LEGEA!

VIDEO – INTERLOPII FAC LEGEA!

EXCLUSIV:  DIICOT-ul și ofițerii de la Crimă Organizată au descins în Valea Jiului – VIDEO

UPDATE: DIICOT-ul și ofițerii de la Crimă Organizată au descins în Valea Jiului – VIDEO EXCLUSIV

Lacatuș Nicolae Andrei a fost reținut!


Ameninţare în stil MAFIOT la Petroșani: s-a trezit cu o COROANĂ MORTUARĂ acasă!

MASCAȚII AU DESCINS ÎN PETROȘANI – VIDEO

VIDEO: Acțiune în forță a mascaților de la IPJ-HUNEDOARA