Jaf la o primărie din Argeş. Hoţii au tăiat grilajul geamului şi au plecat cu banii!

Hoţii au dat o spargere la Primăria Ungheni din Argeş, unde au ţintit casieria instituţiei. 

Hoții au acţionat după ce au tăiat grilajul şi au spart geamul iar apoi au reuşit să ia banii din casierie, după ce au acoperit camerele de supraveghere.

Paznicul a aflat dimineaţa ce s-a întâmplat, când a intrat în tura de zi.

Poliţiştii au demarat o anchetă și fac acum cercetări.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind pătrunderea prin efracție în sediul Primăriei din Comuna Ungheni, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În dimineața zilei de 22 iulie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la sediul Primăriei Ungheni, o fereastră a fost forțată, iar în interior se observă urme de răvășire.

La fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești, precum și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș și specialiști criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în care se desfășoară cercetări cu scopul recuperării prejudiciului al identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere penală”, se arată în comunicatul Poliţiei Argeş.

Hoții au reușit să fure bani din taxe și impozite locale, fără a fi precizată suma.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0720.640.955 pe Whatsapp sau Signal

Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul: OBSERVATORUL TV NEWS PRESS SRL.
CONT LEI: RO38 RZBR 0000 0600 2276 8810, deschis la Raiffeisen BANK.