Jefuită sub amenințarea cuțitului

Doi tineri au intrat peste o pensionară de 78 de ani și i-au pus cuțitul la gât pentru a le da banii și lucrurile de valoare. I-au luat femeii până și verigheta de pe deget, dar au scăpat de pușcărie.
Cei doi indivizi, unul minor, au tâlhărit o femeie de 78 de ani, din Aninoasa, după ce au intrat peste ea în locuinţă şi sub ameninţarea cuţitului i-au furat 400 de lei, verigheta de pe deget şi un ceas. Indivizii au intrat în miezul nopții peste victimă astfel că femeia n-a apucat nici măcar să strige după ajutor.
 
Cosmin Cătălin Căldărar şi Gabriel Vas au fost prinşi de poliţişti în urma unor descinderi făcute la locuinţele lor, unde au fost descoperite şi bunurile furate mai puțin cei 400 de lei pe care apucaseră să-i cheltuiască. Judecătoria Petroșani i-a condamnat pe cei doi la pedepse cu suspendare iar Curtea de Apel Alba Iulia a menținut soluţia instanţei de fond.
 
Astfel, Căldărar Cătălin a primi doi ani și jumătate, pedeapsă cu suspendare și 100 de zile de muncă în folosul comunității iar Gabriel Vas, pentru că este minor, a fost condamnat la măsura educativă a asistării zilnice, pe o durată de 6 luni.