Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Jefuitorul de la benzinăria Baril- trimis în judecată

  PUBLICAT ÎN

  Jaful a avut loc la mijlocul anului trecut, iar procurorii au finalizat actele de urmărire penală şi l-au trimis în judecată pe individul de 25 de ani.

   
  Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Petroşani în a doua jumătate a lunii decembrie 2015, iar Cristian Neluţu Borza este acuzat de furt calificat, prejudiciul nefiind recuperat. Tânărul era angajat la benzinăria Baril din Lupeni de câţiva ani şi la mijlocul lunii iunie 2015, a dispărut cu încasările staţiei. Borza a profitat de faptul că o colegă cu care era pe tură s-a dus până în magazia unităţii. Anchetatorii au stabilit că tânărul a închis ușa de la magazie și a blocat-o în interior, după care, din seiful aflat în birou a sustras o sumă de bani şi apoi s-a făcut nevăzut. Colega lui a fost cea care a anunţat autorităţile, femeia crezând că totul este o glumă. Abia când a văzut că nu-i răspunde nimeni, a spart geamul magaziei şi a reuşit să iasă afară. Când a ajuns în birou, şi-a dat seama că seiful cu bani a fost deschis şi lipseau din interior 73.000 lei, încasările din ultimele zile. Pentru că a dispărut, pe numele lui Cristian Neluţu Borza a fost deschis un dosar penal pentru furt şi a fost dat în consemn la frontieră, astfel încât să nu părăsească ţara iar paguba să poată fi recuperată. Tânărul riscă ani grei de puşcărie dacă la finalul procesului va fi găsit vinovat, mai ales că după comiterea faptei a încercat să se sustragă urmăririi penale. De altfel, individul a fost cercetat în acest dosar penal în lipsă, ca mai apoi anchetatorii să reuşească să-i dea de urmă. Practic, potrivit procurorului Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, urmărirea penală s-a făcut în lipsă, dar Cristian Neluţu Borza a realizat gravitatea faptelor sale şi şi-a făcut apariţia când dosarul său a ajuns la judecătorul de Cameră preliminară.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...