JURNALIST AMENINȚAT CU MOARTEA DE MAFIA LEMNULUI! VIDEO

Jurnalistul Robert Wagner, de la Observatorul Național, a fost amenințat cu moartea și i-a fost cerut șă iși schimbe job-ul,asta dacă vrea să mai trăiască.

Solicităm public intervenția ministrului de Interne, Lucian Bode , a șefului Poliției Române și celorlalte structuri ale statului care au competență în rezolvarea unor astfel de cazuri.

În jurul orei 23:25, jurnalistul a primit un apel prin care a fost amenințat cu moartea și prin care i-a fost adus la cunoștință că toate instituțiile statului implicate în acțiunea de verificare a unui transport de lemn, din județul Gorj, sunt plătite lunar cu sume de bani(taxa de protectie), de către cei care dețin afaceri și nimeni nu poate face nimic  ca legea să fie respectată.

„Vezi că o să ai soarta lui Bodnar, vedeți-vă de treaba voastră, te poate călări un camion și s-a întâmplat , și spunem că a bubuit o roată și ce ai să faci? Stai liniștit că s-au mai omorât oameni!   Nu am treabă cu altcineva, doar cu tine! Noi știm tot ce se mișcă, avem oameni peste tot, sunt mituiți, banu-i puterea și ISCTR-ul își i-a partea lunar. Toată mafia pleacă de la ministru, de la Romsilva, Ocoale silvice, de instituții de ăstea mi se cam … Eu mă duc ca la bar la instituții… Dacă îți sparg mașina… o viață am! Ori plânge mama ori plânge măta, o să mori!

VIDEO- ÎNREGISTRARE AMENINȚARE!

Despre modul în care polițiștii și instituțiile statului au acționat revenim cu un material amplu, în zilele următoare.

 

Citește și:

 

Gorj: Jurnalist agresat!

Incompetență, rea voință, delăsare sau interese? Atacurile de tip mafiot la integritatea jurnaliștilor din Valea Jiului, nerezolvate de polițiștii și procurori