Jurnalist atacat de un clan interlop

0
UPDATE: Jurnalistul a fost lovit chiar în fața Poliției Petroșani de față cu oamenii legii.
În acest moment se află la Spitalul de Urgență din Petroșani la recomandarea medicului de pe ambulanță.
Vom reveni cu materialul video!

Polițiștii au fost depășiți de situație. Nici măcar n-au mimat grija față de cețățean pe motiv că au altă misiune.

Jurnalistul a fost nevoit să scape cum poate de gruparea interlopă. Unii dintre membrii acesteia sunt cercetați penal și astfel au încercat să oprească mediatizarea fărădelegilor lor. Incidentul a avut loc joi seara în cartierul Colonie din Petroșani, aproape de locuința jurnalistului.

Interopii au așteptat ca jurnalistul să iasă din casă și apoi l-au atacat cu pietre și tot ce le-a căzut în mâini.
“Am fost atacat de interlopi, au aruncat după mine cu bolovani și diverse obiecte. Este foarte grav ce se intamplă, in conditiile in care exista o multime de plangeri penale si dosare pe numele acestora. Tisaru Pavel, Bobi Munteanu si alții care se aflau cu ei in masina B 999 HYL, m-au amenintat că ma omoară. Politiștii au ajuns după circa 20-25 de minute deoarece este doar o patrulă si mi-au spus ca au fost la o interventie” declară jurnalistul Robert Wagner.
Nici măcar după ce a fost depusă o plângere, declarație luată fără nici un chef de cei care ar trebui să se asigure că cetățenii sunt în siguranță, interlopii nu s-au liniștit și au continuat șirul amenințărilor. Dat fiind faptul că Poliția Petroșani și conducerea IPJ Hunedoara par neputincioase în a face ordine, jurnalistul a anunțat că va merge la IGPR pentru a cere protecție pentru familia sa.
Totodată, Wagner spune că-l va anunța și ministrul MAI despre situația din Petroșani. Acesta nu este singurul amenințat de gruparea interlopă, dar acest lucru n-a alarmat comanda IPJ Hunedoara.
Alin Dascălu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here