Liberalii îndeamnă oamenii să iasă în stradă împotriva Guvernului

6

Partidul Național Liberal scoate oamenii în stradă împotriva guvernării PSD-ALDE. Aceasta este declarația pe care o postează chiar președintele partidului Ludovic Orban pe o rețea de socializare.

”Sunt solidar cu protestele de strada anuntate impotriva modificarilor PSD la legile justitiei. Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la aceste manifestatii si la orice actiune de protest impotriva PSD. Ne vom bate pentru a impiedica adoptarea oricarei modificari care sa permita controlul justitiei de catre PSD. Si noi vom organiza in urmatoarea perioada manifestatii pentru independenta justitiei, pentru stoparea involutiei fiscale initiate de PSD, pentru scoaterea invatamantului din zodia analfabetismului si subfinantarii, pentru asigurarea dreptului la sanatate al romanilor”, a fost mesajul transmis de Ludovic Orban pe Facebook.

6 COMENTARII

  1. Nu mori de rusine nemernicule !!!! Voi liberalii trebuie sa sustineti pana la moarte drepturile omului , nu sa intigati impitriva legilor care opresc abuzurile !!!! Porci ordinari nu mai ajungeti în veci la putere cu asa nemernicii !!!

  2. Nu mori de rusine nemernicule !!!! Voi liberalii trebuie sa sustineti pana la moarte drepturile omului , nu sa intigati impitriva legilor care opresc abuzurile !!!! Porci ordinari nu mai ajungeti în veci la putere cu asa nemernicii !!!

  3. Nu mori de rusine nemernicule !!!! Voi liberalii trebuie sa sustineti pana la moarte drepturile omului , nu sa intigati impitriva legilor care opresc abuzurile !!!! Porci ordinari nu mai ajungeti în veci la putere cu asa nemernicii !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here