Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  LIFE & STYLE : Femeia Berbec și bărbatul Leu

  PUBLICAT ÎN

  Este ca şi cum ţi-ai întâlni copia sinelui, în varianta masculină! Bărbatul Leu are aceleaşi pasiuni (în mare) ca și femeia Berbec şi le trăieşte la aceeaşi  intensitate.
  Împreună , formaţi o echipă greu de oprit, iar în interiorul relaţiei vă potenţaţi unul altuia calităţile şi energiile.  Fiecare nouă descoperire a unuia dintre voi va atrage şi interesul celuilalt. Astfel, împreună sau separat, nu vă gândiţi decât la cum să faceţi  astfel încât să vă distraţi şi mai bine împreună. În vocabularul vostru de cuplu nu există cuvântul “plictiseală”. Vă potriviţi de minune.
  Zodii de foc, firi explozive
  Atracţia dintre voi e instantanee, şi beneficiaţi de complicitatea caracteristică dintre semnele de Foc, in plan fizic, mental şi emoţional. Trebuie să ţii cont însă de faptul că o alăturare a două firi explozive poate însemna ca unul dintre voi să fie “consumat” de către celălalt, în sensul că ambiţiile şi impulsurile unuia le pot anula pe ale celuilalt. Atâta vreme cât învăţaţi să vă sprijiniţi unul pe altul, amândoi veţi reuşi să vă îndepliniţi planurile pe termen lung .
  Oricât de mult v-aţi distra şi cât de bine v-aţi înţelege, nu pierde din ochi faptul că bărbatul Leu este o fiinţă mândră şi dominatoare, căreia îi place să se impună şi periodic să îşi reconfirme autoritatea, deci aşteaptă-te la multe “meciuri” de tot felul: fie amical, fie sub formă de conflict deschis, cu certuri la volum ridicat, Leul va încerca, prin tactici mai mult sau mai puţin subtile, să se impună şi să domnească (binevoitor, ce-i drept) peste relaţia voastră.
  Din punct de vedere sexual, Leul este cel mai bun partener pe care l-ai putea găsi. Amândoi sunteţi dornici să vă dovediţi ca foarte talentaţi la acest capitol, deci veţi petrece mult timp împreună, asigurându-vă că celălalt îşi vede satisfăcute şi cele mai secrete nevoi . Din această cauză, relaţia voastră va rezista mult şi bine, în pofida scepticismului celor din jur, care se vor întreba cum se face că doi oameni care se ceartă pentru supremaţie în cuplu nu se despart.
  Compatibilităţi similare pentru femeia Berbec: Cu greu vei găsi printre nativii altor zodii un bărbat cu care să te potriveşti atât de bine, insă dacă el există, e cel mai probabil Săgetător, Gemeni sau Balanţă.
   

  SPONSORIZATE

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Este...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  DNA reține mai multe persoane pentru trafic de influență și spălare de bani, inclusiv generali SRI

  Direcția Națională Anticorupție (DNA) a dispus punerea sub control judiciar pe cauțiune a patru...

  Polițistul Gabriel Bașta nu scapă de pedeapsă: Curtea de Apel Alba Iulia a respins definitiv acordul de recunoaștere cu DIICOT

  Polițistul Gabriel Bașta nu scapă de pedeapsă: Curtea de Apel Alba Iulia a respins...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...