LIFE & STYLE : LEII si sexualitatea

Zodia cu cel mai puternic sex appeal din întregul zodiac: 7 trăsaturi intime ale nativilor din Leu.Ca în orice domeniu din viața lor, nativii din Leu simt nevoia să fie venerați și în pat!
1. Când vine vorba de sex, Leii au tendința de a pune pe primul loc propria satisfacție. Daca satisfacția este reciprocă – BINE, dar dacă nu, sexul nu este un gest caritabil! Leii vor sa li se acorde toată atenția.
2. Ca sa ii stârnești interesul unui Leu din punct de vedere sexual, trebuie să îl faci să se simtă special. Este valabil atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Admiră-i și adoră-i ca pe niște iubiți magnifici și pasionali ce sunt! Dar fă-o la cel mai sincer mod, pentru că dacă vor detecta cea mai mică urmă de falsitate, vor dispărea rapid din viața ta.
3. Femeile din zodia Leu au, probabil, cel mai puternic sex appeal din întregul zodiac. Dau dovadă de stil, inteligență, grație, șarm și încredere în forțele proprii – ceea ce le transformă instant în principalul punct de atracție. Un bărbat are nevoie de toate armele de seducție pentru a cuceri o Leoaică.
4. Atât femeile, cât și bărbații din zodia Leu au un libido crescut. Sunt iubiți focoși și pasionali, care au nevoie de sex regulat pentru a se simți iubiți. Nimic nu ii excita mai tare decât un partener dornic și „neajutorat” în fața farmecelor lor.
5. În pat, Leii au nevoie de efecte vizuale și auditive atunci când iși satisfac partenerii. Dacă ai un partener Leu, trebuie sa iți manifești plăcerea prin sunetele adecvate. Leii simt nevoia sa fie lăudați și apreciați.
6. Leii sunt niște experți în arta seducției. Nu se dau în lături nici de la o partida de sex în 3, cu condiția ca ei sa fie în centrul atenției. Fidelitatea nu este punctul forte al Leului, însa o cer de la partenerii lor!
7. Sexualitatea Leilor este strâns legată de propria imagine. Orice lucru le afectează imaginea, le pune în pericol relația sexuală. Cea mai mare greșeală pe care o poți face cu un Leu este sa râzi de performanțele lui / ei în pat.
sursa: perfecte.ro