LIFE&STYLE : 10 lucruri pe care soțul tău nu vrea să le mai faci

0

Soțul tău este înțelegător cu multe lucruri pe care le faci sau pe care le zici. Până la urmă, căsnicia înseamnă compromisuri. Sunt, însă anumite situații care vor duce la despărțire dacă soțul tău se teme să discute cu tine.
Unele probleme tind să roadă relația încet-încet până aceasta suferă răni care nu se mai vindecă.
1.Nu mai spune “Tu nu..” sau “Tu niciodată…”
Aceste acuzații toxice îl fac pe soțul tău ori să fugă, ori să înceapă o ceartă. Nu știi cât de mult rău pot face aceste expresii. Nu mai acuza! Caută soluții alături de soțul tău.
2.Nu îl compara pe soțul tău cu fostele tale relații
Trecutul este trecut. Nu aduce în discuție și nici nu face comparații ale foștilor tăi iubiți cu actualul soț.  E un semn că încă trăiești în trecut și oarecum regreți acele vremuri. Faptul că alți bărbați îți ocupă gândurile nu este un semn prea bun pentru relația ta.
3.Nu da vina pe soțul tău pentru defectele copilului vostru!
Rănești ușor sentimentele soțului tău dacă dai vina pe genele lui proaste când vine vorba de sănătatea, personalitatea sau înfățișarea copilului vostru.
4.Nu mai vorbi urât de rudele lui!
Da, poate soacra sau socrul tău te calcă pe nervi pentru că intervin în viața voastră mult prea des. Discută ce te deranjează cu soțul tău și împreună veți găsi soluții care să fie benefice relației voastre.
5.Nu îi mai scoate în evidență eșecurile!
Discuțiile care încep cu: amintirea faptului că el nu a obținut promovarea acum doi ani sau că nu este în stare să câștige suficienți bani pentru ca voi să trăiți bine, se termină de obicei cu o ceartă.
Grija voastră trebuie să fie prezentul și viitorul, nicidecum trecutul.
6.Nu da importanță paginii tale de Facebook!
Soțul tău observă că ești mai fericită când primești aprecieri pe Facebook sau că pozezi în vacanță în speranța că poza va ajunge pe pagina ta imediat ce pui mâna pe telefon. Soțul tău vrea să fii fericită. Lasă telefonul și lasă-l să te facă fericită.
7.Nu mai permite accesul familiei tale în relația ta!
Părinții tăi știu toate intimitățile relației voastre? Nu e bine deloc! Relația voastră este între voi doi. Părinții tăi nu fac parte din această ecuație.
8.Nu îți trata soțul ca pe cea mai bună prietenă!
Soțul tău este cel mai bun prieten, dar nu va putea niciodată să bârfească cu tine sau să meargă la cumpărături de plăcere. Nu îl mai trata așa!
9.Nu încerca să-l înveți cum să fie părinte!
Fiecare părinte are rolul lui în viața copilului. Fiecare vine cu o altfel de abordare și cu un alt fel de a-și arăta afecțiunea. Nu-l mai certa și nici nu încerca să încerci să-l înveți cum să vorbească sau să se poarte cu propriul copil. Instinctele paterne sunt la fel de puternice ca cele materne.
10.Nu fii nerecunoscătoare!
Fiecare persoană îți manifestă dragostea și afecțiunea într-un mod diferit. Fiecare gest neapreciat de afecțiune din partea lui îl va face să facă un pas înapoi pe viitor. Fă-ți timp pentru a recunoaște limbajul iubirii folosit de el și relația voastră va înflori.
sursa:unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here