LIFE&STYLE : Cât de important e sexul pentru EL în funcţie de zodie

Dacă Berbecul nu poate trăi fără sex, atunci Racul preferă romantismul, în timp de Peştele poate fi un amant perfect dacă asta îţi doreşti de la el. Vezi cât de important este sexul pentru celelalte zodii.
Berbec
Fiind un semn de foc, berbecul e foarte pasional şi când se îndrăgosteşte simte nevoia să-şi manifeste sentimentele în primul rând prin sex de calitate. Primele luni ale unei relaţii cu un berbec vor fi un maraton sexual. Pe măsură ce trece timpul, tinde să se plictisească – nu-ţi face griji, aşa e firea lui – şi sexul va deveni arma prin care îi păstrezi atenţia vie. Este un cuceritor fără pereche, deci lasă-i impresia că el te seduce pe tine, chiar dacă tu eşti cea care face primul pas.
Taur
Apreciază toate plăcerile vieţii, iar sexul este una din ele. Nu e însă mai important decât mâncarea bună, banii sau hobby-urile lui. Este un mare romantic şi nu se simte în siguranţă lângă o femeie decât atunci când o cunoaşte foarte bine, deci partidele de sex vor deveni mai bune pe măsură ce trece timpul. Nu-i place graba, aşa că preferă să renunţe la sex dacă nu are timp suficient să se bucure de el. Nu te aştepta să ai parte de nopţi fierbinţi lângă el, preferă romantismul în locul pasiunii.
Gemeni
La începutul relaţiei, este pasional şi plin de idei când vine vorba de sex. Mai târziu, când te cunoaşte bine şi descoperiţi lucrurile pe care le aveţi în comun, va prefera oricând o discuţie plăcută în locul sexului. Totuşi, poţi să-i păstrezi viu interesul pentru sex, dacă îi oferi mereu noutăţi în pat. E genul care se plictiseşte repede, aşa că nu îţi folosi de la început tot arsenalul de „mişcări” sexy. Mai bine păstrează ce e mai bun pentru momentul când va deveni mai puţin interesat de sex.
Rac
Pentru Rac, interesul pentru sex depinde de cel al partenerei. Este sensibil, romantic, atent la nevoile celorlalţi şi se teme să nu fie părăsit. Deci dacă te vede foarte atrasă de latura sexuală a relaţiei, se va conforma şi va încerca să te satisfacă aşa cum ştie el mai bine. Asta dacă te iubeşte cu adevărat. Totuşi, dacă îl întrebi pe el ce vrea, ai fi surprinsă să afli că de fapt şi-ar dori să ţii în braţe şi să-l mângăi pe cap. Indiferent de vârstă rămâne mereu un copil mare, aşa că sexul nu este chiar pe primul loc pentru el.
Leu
Îi place să fie un zeu în pat, dar mai mult i-ar plăcea să fie un zeu într-un loc unde îl poate admira mai mult de o persoană. Fii sigură că este foarte bun în pat pentru că urăşte mediocritatea, dar nu îi place să pună prea mult efort într-o activitate care îi aduce laude doar de la tine. Eventual, dacă poţi strecura câte o aluzie la performanţele lui într-o discuţie cu alţi oameni, sigur o să ştie cum să te răsplătească. Totuşi, nu te aştepta la partide prea exotice. Lui îi plac cărările deja bătătorite.
Fecioară
Sexul e foarte important pentru Fecioară, deşi nu s-ar zice. La prima vedere e atât de pudic, de ruşions şi rezervat, încât ai crede că nu îl vei aduce niciodată în patul tău. Dar dacă îl laşi să avanseze în ritmul lui, vei vedea că e la fel de priceput în pat ca şi la discuţiile interminabile care îi plac atât de mult. Îi plac lucrurile bine făcute, aşa că probabil nu există femeie care să fi plecat nesatisfăcută din patul lui. Nu îi plac extravaganţele, aşa că nu te aştepta la aventuri exotice, ci la partide de sex lungi, domoale, dar foarte pasionale.
Balanţă
Îi place să fie admirat, inclusiv pentru performaţele lui sexuale. Deci dacă ştii să îl lauzi discret, fără să exagerezi, sexul va deveni ocuaţia lui favorită. Are nevoie de timp ca să scoată la iveală amantul-minune din el, aşa că la început s-ar putea să nu te uimească. Dar pe măsură ce capătă încredere în tine şi în el, vei vedea că se schimbă cu mult în bine. Fii atentă cu ce îl ademeneşti! Nu îi plac vulgarităţile.
Scorpion
Pentru Scorpion, sexul este foarte important, ar dacă nu eşti de aceeaşi părere, nu prea ai ce căuta lângă el. Este posesiv, gelos, pasional, iar toate acestea se reflectă în stilul lui de face dragoste. Pe de altă parte, se şi plictiseşte cam repede, deci dacă nu ai tot timpul noutăţi cu care să îl atragi, s-ar putea să nu aveţi o relaţie tocmai fericită. Însă dacă reuşeşti să fii pe aceeaşi lungime de undă din punct de vedere sexual, fii sigură că veţi avea o relaţie fericită, indiferent de alte probleme care ar putea apărea.
Săgetător
Deşi e semn de foc, sexul nu este foarte important pentru el. Ar prefera oricând să plănuiţi împreună o nouă călătorie, să rădeţi sau să petreceţi, decât să faceţi sex. Dacă vrei să îl atragi mai des în pat, oferă-i tot timpul noutăţi şi aventuri. Doar aşa îi menţii interesul, mai ales că are tendinţa să fie infidel când are o relaţie de lungă durată. Nu uita că îi place să-şi asume riscuri, deci sexul în locuri publice s-ar putea să îl atragă.
Capricorn
Pentru Capricorn, sexul este doar o mică parte dintr-o relaţie. Încrederea, complicitatea, comunicarea, sunt mult mai importante pentru el. Totuşi, să ştii că nu e aşa de rezervat şi rece pe cât pare. Odată ce îi câştigi încrederea, va deveni o cu totul altă persoană – mult mai pasional, mai atent şi mai priceput decât crezi. Chiar dacă nu-i pasă prea mult de latura sexuală a relaţiei, asta nu înseamnă că nu e bun la pat sau că nu îi place sexul. Dacă tu ţii neapărat sp aveţi o viaţă sexuală fierbinte, va şti să se conformeze.
Vărsător
Sexul este mai important decât alte laturi ale relaţiei. Chiar dacă nu comunicaţi, dacă nu aveţi aceleaşi pasiuni, atâta timp cât faceţi sex cât mai des, totul este bine. Este o fire originală, creativă, trăsături care se manifestă din plin în pat. Dacă nu poţi ţine pasul cu el, mai bine renunţi la relaţie. Chiar dacă iubeşte, ţine foarte mult la libertatea lui şi nu va putea sp se dăruiască sută la sută. Însă când eşti în pat cu el, vei simţi că doar tu contezi.
Peşti
Romantismul este mai important pentru el decât sexul. Dar dacă tu ţii să aveţi o viaţă sexuală fierbinte, o să ţină pasul cu tine. Niciodată nu este mai pasional şi mai bun în pat decât atunci când are impresia că te pierde. În rest, ar prefera sp vă plimbaţi de mână pe o plajă pustie decât să puneţi la cale jocuri sexuale. În orice partidă de sex, fie ea cât de sălbatică, va strecura şi o urmă de romantism, măcar un „Te iubesc” şoptit.