Life&Style: Ce înseamnă cu adevarat o femeie bună la pat? Iată ce calități trebuie sa ai

Contrar aparențelor nu trebuie să știi 50 de poziții de sex nici să fii vedetă din filme porno pentru a fi bună la pat.

Uite ce calități fac o femeie bună la pat:

Nu ești critică, nu judeci– îți asculți partenerul când îți împărtășește fanteziile sexuale și le poți identifica de asemena ca fiind ale tale.

Ești inovativăgăsești tot felul de șiretlicuri pentru a face sexul mai plăcut. Folosești sutienul pentru bondage și canapeaua pentru doggy-style.

Te gandești la sex dessexul este o parte importantă a relației tale și încerci constant să o îmbunătățești. Ciești, te informezi, cumperi.

Poți să pui nevoile partenerului mai presus de alte tale– asta te face femeia ideala în pat. Asta nu înseamnă că tot timpul trebuie să fie așa însă bărbatul de lângă tine va simți că te focusezi asupra lui din când în când.

Ai încerca aproape orice, măcar o dată– nu poți fi bună la pat dacă nu experimentezi și nu evoluezi. Nu trebuie să treci de anumite limite impuse de tine dar nici să refuzi toate posibilitățile care se ivesc.

Știi să te bucuri de corpul tău– masturbarea este un lucru firesc pentru tine și te ajută să te cunoști mai bine și să îți dai seama de ce ai nevoie.

Ai încredere în tine– nu ești complexată și nu îți este rușine de corpul tău. Știi de ce ești capabilă și de ce poți oferi.

Ai simțul umorului– persoanele bune la pat au simțul umorului pentru ca pănă la urmă sexul trebuie să fie și distractiv sau chiar amuzant.

CITEȘTE ȘI: 

Sexul cu un bărbat însurat. Ce le incita cu adevarat pe femeile care il vor

Cei mai buni AMANTI din zodiac! Cat de priceput este in pat, in functie de zodie? Afla ce fantezii te asteapta

10 motive să te simți mândru că ai alături de tine un Leu. De ce zodia Leu este unică