LIFE&STYLE – Cei mai periculoși bărbați pentru sufletul unei femei, în funcție de zodie -TOP 3

Astrele influențează comportamentul unui bărbat față de o femeie. Vezi care sunt cei mai periculoși bărbați care pot rani cu ușurință o femeie, în funcție de zodie!
1. Bărbatul GEMENI
Această zodie este cea mai rea deoarece bărbații nativi în această zodie pot dezinhiba o femeie cu o singură privire, iar dupa ce obțin ceea ce vor, pleacă fără vreo explicație. Gemenii au tendința de a manipula femeia de lângă ei și de a asocia relația cu jocuri complicate și nepăsare. Sunt pasivi, răzbunători, minuțioși și gata să treacă peste oricine le stă în cale. Sunt foarte răbdători, ceea ce le ofera putere maximă atunci când vor să doboare pe cineva. Sunt foarte inteligenți și distrug psihic orice persoană li se împotrivește prin mustrări, critici și ironie.

2. Bărbatul FECIOARA

Acest bărbat caută fără încetare PERFECȚIUNEA. Va frânge inimi pe bandă rulantă, mai ales dacă femeia de lânga el nu se ridică la standardele sale înalte. Este o fire critică, dar neînțeleasă. Majoritatea crede că este veșnic nemulțumit, dar el critică din dragoste, pentru că vrea să educe persoana de lângă el să fie mai bună. Acești nativi se folosesc de șarm pentru a obține orice femeie își doresc, iar dacă aceasta se dovedește a fi sub nivelul dorit de ei, va sfârși prin a fi dezamagită în dragoste. Dacă trebuie să mintă pentru a obține ce vor, o să o facă fără remușcări.
3. Bărbatul LEU
Acest nativ este narcisist, prin urmare, nu se gândește deloc la cei din jurul lui. De obicei, consideră femeia un trofeu, de aceea o alege întotdeauna după aspectul fizic, și nu după calitățile ei interioare. Leii au un orgoliu imens și întotdeauna trebuie să le arate celor din jur că sunt mai buni decat ei. Nu vor inceta niciodată să le demonstreze, celor interesați, cât de buni sunt în tot ceea ce fac. Aspiră la primul loc în orice domeniu, indiferent de mijloace și vor răni pe oricine le stă în cale, indiferent că este vorba despre iubita lor. Tocmai de aceea, o relație cu acest nativ trebuie să fie foarte strâns legată, altfel femeia va avea de suferit foarte mult.